gyakori kérdések

Hogyan történik a munkamenet?

A weboldal készítésünk jól meghatározott lépések sorozata.
9 fázisból épül fel, és az ügyfél minden egyes fázisnál kap egy emailt, ami összefoglalja, hogy mit fogunk abban a fázisban csinálni.

Weboldal készítés mennyibe kerül?

Függ attól, hogy mennyi idő áll a rendelkezésemre és mennyi plussz munkába kerül nekem  megrendelésen kívül.

Mikor kell fizetnem?

50% előleggel tudjuk elkezdeni a projektet 280€ alatt, 280€ felett 25% előleggel. Ez az összeg a szerződés aláírása után kerül kifizetésre, előlegszámla ellenében. A szerződéses összeg fennmaradó a projekt előremenetele szerint kerül kifizetésre, a szerződésben részletezettek szerint.

Sürgős projekteket is vállalsz?

Igen. A sürgős projektet 14€/óra vagy 60€/nap összeg ellenében vállalok. A szerződés modósítása és aláírása után kerül kifizetésre előlegdíj 14€, a fennmaradó összeget a projekt elvégzése után, munkaidő összesítés által létrhozott árajánlat elküldése után kerül kifizetésre 10 napon belül.

Kizárólag WordPress honlapokat készítesz?

Igen, csak WordPress alapú CMS rendszerű weboldalakat készítek. Oka a fejlesztési letőségek széles skálája miatt.

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

Több szemponttól is függ, elkészülhet 8 óra alatt is, ha megvan a domain, a tárhely, a kép, a szöveg, a designban szép letisztultan szeretné megjeleniteni a tartalmat. Ilyenkor sürgősségi díjat számolok fel. Ebben nincs benne a SEO beállítás. Így készült el a F&O Delicatessen weboldala.

Elészülhet 11 hét alatt is, mint például a az egyik Unas rendszeren alapuló, Kenoil CBD webáruháza.

Egyedül dolgozol?

Igen. A grafikai terveket minden esetben egyedül készítem, a WordPress weboldalakat szintén.

A keresőoptimalizás beállításánál szoktam segítséget kérni a Kereső SEO tulajdonosától, hogy egy-egy nagyobb projektnél határidőre elkészítsük a weboldalt.

Webáruházakat is készítesz?

Igen, készítek. WordPress, Unas, Eshop-gyorsan és Shoprenter adminú webshopokat tudok készíteni.

Reklámkampányhoz van szükségem grafikákra, vállalsz ilyet is?

Igen, vállalok. Sokan kerestek már meg facebook, instagram vagy google ads kampány kreatívok elkészítésével. Termék vagy szolgáltatás Promo Videók készítésével is megszoktak bízni.

Megkapom a szerkeszthető állományt is?

Előfordulhat, hogy később magad szeretnéd módosítani a fájlokat. A kisarculati elemek (logó, névjegykártya, bélyegző, stb) közös drive mappába feltöltve bármikor letöltheti magának.

Az alap árakban nincs benne a szerkeszthető fájl díja, de ha szeretné, külön díj ellenében azt is rendelkezésre bocsátom.

Mi történik ha nem tetszik amit kapok?

Mindenkinél, még a legnagyobb grafikusoknál és webdesignereknél is előfordul (még ha azt mondják is, hogy náluk ilyen nem fordulhat elő), hogy nem sikerül eltalálni azt a stílust, irányt, amit szeretnél.

Végtelenül türelmes vagyok, addig keressem rá a megfelelő megoldást, amíg úgy nem érzi, hogy tökéletesen olyan, amilyet megálmodott. Figyelembe veszem azt is amit rendszerben meglehet valósítani.

Miért válassz engem?

SEGÍTEK A CÉLJAID ELÉRÉSÉBEN

Fontosnak tartom, hogy olyan munkát adjak ki a kezemből, amit hatékonyan tudsz használni úgy, hogy az eredményeket is hozzon a vállalkozásod számára, és támogassa a céljaidat.

SIKERORIENTÁLT VAGYOK

Minden egyes projektnél a maximumra és a professzionális végeredményre törekszem, de a legnagyobb sikert az jelenti számomra, ha a munkámnak köszönhetően eredményeket tudsz elérni.

FOLYAMATOSAN TANULOK

Annak érdekében, hogy lépést tudjak tartani az aktuális trendekkel, technikákkal, folyamatosan fejlesztem magam, figyelem a művészek munkáit, és mindig nyitott szemmel járok a világban.

EGYÜTTMŰKÖDŐ

Mindig tiszteletben tartom az ötleteid és ha esetleg nem működőképes, akkor ajánlok valami olyat, amiről még te sem tudtad, de akarod.

FELHASZNÁLÓBARÁT

Nem vagyok művész, designer vagyok.  Minden anyagod funkcionális lesz és áttekinthető. Tervezek, nem díszítek.

MEGOLDÓ

Ha alacsonyabb a költségvetés akkor sem biztos, hogy baj van. Keresünk megoldást. Természetesen ebben az esetben kompromisszumokat kell kötni.

SZÁMÍTHATSZ RÁM

Lelkiismeretes együttműködés jellemző rám. Odafigyelek a leadási határidőkre, a kéréseidre, ezért, ha valamit megbeszélünk és elvállalok, azt be is tartom, bízhatsz bennem.  Természetesen tegnapra én sem tudok semmit vállalni.

TAPASZTALT VAGYOK

Több, mint 9 éve foglalkozom folyamatosan grafikai anyagok tervezésével online és offline területen egyaránt. Ez idő alatt több cégnek, projektnek segítettem már a vizuális megjelenését, amire büszke vagyok.

SOKOLDALÚ

Nem kell több designert keresni és összehangolni a munkájukat. A logótervezéstől a webdesign-on át a Facebook és Youtube hirdetésekig minden egykézben maradhat.

KOMMUNIKATÍV

Nem fogok IT szlengben beszélgetni veled. Az asztalra lerakott design-nal vágok fel és nem azzal, hogy nem érted, amit mondok.

SZABADÚSZÓKÉNT DOLGOZOM

Távoli munkavégzésre vagyok berendezkedve, ezért neked nem kell külön irodát fenntartanod a részemre, és mivel saját eszközökkel is rendelkezem, így semmilyen felszerelést nem szükséges biztosítanod számomra. SZÁMLAKÉPES.

Kövessen be az alábbi
közösségi oldalakon!

Minden jog fenntartva! © 2023 Design Peter Kiss ®